Pomluvy



Zdroj:
Příspěvekod Adam Soukal » 08 led 2011, 13:24
Tohle je od Bushky Bryndové. Asi víte o koho jde.

Adame, přátelé s DD už dávno nejsme, jen on to nechce pochopit. Poté, co se vůči mně před cca dvěma lety zachoval velmi neeticky (viz mé maily přiložené ke korespondenci DD s Policií ČR ve Veselí nad Lužnicí na odkazu http://www.free-grower.cz/viewtopic.php ... 048#p10048), jsem mu řekla, že mne mezi přátele nemůže už počítat a také jsem odmítla s ním spolupracovat na jeho výzkumném projektu o konopí.

DD se pak snažil mé rozhodnutí změnit tím, že mne v médiích vynášel do nebes jako velkého odborníka a tím, že mi "věnoval" Fišerovu cenu za web Konopí je lék - jenže já udělala víc než půlku jeho webu, takže to od něj zase nebylo tak strááášně velkorysé, aby to změnilo mé špatné mínění o něm.

A hlavně, já se nenechám uplatit - poté, co mi těžce nemocné posílal výhrůžné SMS s tím, že přivede policii, aby mne zatkla, na mé veřejné předvolební vystoupení jako kandidátka do EU parlamentu, vím, jaký je to hajzl...

Podívejte se na stránku, kde zveřejnil ten podivný mail asistenta poslance Šťastného (podle mne je to falsum) a posuďte sám jeho poctivost.

http://www.tdz-online.eu/akce/dekujeme-bushko

Pod výše zmíněným textem je uvedeno následující:

Pořádá
Centrum adiktologie
Obec: Praha 2
Ulice a číslo: Ke Karlovu 11
Mobil: 224 96 5035
Telefon: 224 96 5035
E-mail: info@adiktologie
WWW stránka: http://www.adiktologie.cz/

Nezdá se vám podivné, že Dvořák takový ubohý osobní útok zaštiťuje Centrem adiktologie LF UK vedeným docentem Miovským? Zajímalo by mne, jak se na to bude tvářit, ale tipla bych si, že odvázaný z toho nebude...

A co vy, piráti, nevadí vám, že pod sprostými útoky na mne a ostatní lidi visí váš předvolební banner? Zničte Bushku, podepsáno Volte 23 - kdybych nevěděla o co go, tak bych si mohla myslet, že za těmi udáními a útoky je Pirátská strana. Nebo je to Karlova universita? Teď už fuckticky nevím...
4. místopředseda Plzeňského kraje
správce Evidence členů
majitel pirátského eshopu
Oblastní předsednictvo

Příspěvky: 3960
Registrován: 05 črc 2009, 11:49
Dal poděkování: 1889 krát
Dostal poděkování: 2591 krát

Re: Dušan Dvořák

Příspěvekod Martin Broz » 08 led 2011, 13:33
Vcera na to na schuzce neuplneho predsednictva taky prisla rec a Bushka neni sama, koho DD dehonestuje stylem velekneze jedineho monopolisty konopisty v cechach.
Budeme se tim muset velmi vazne zabyvat. Ja si to ale musim nejdriv promyslet.
Příznivec Pirátů – Středočeský kraj

Příspěvky: 9114
Registrován: 08 črc 2009, 11:40
Bydliště: Internet
Dal poděkování: 1635 krát
Dostal poděkování: 5543 krát
·      
·      

Re: Dušan Dvořák

Příspěvekod Ivan Bartos » 09 led 2011, 09:07
jj. mam tady taky jedno dusanovo udanicko. poslu,az vstanu od tv a dovalim ke kompu
edit:po prozkoumani navrhuji konfrontaci primo z dusanem.
chce to seznam otazek,co budeme mit odpovedi bushky a meho druheho zdroje.
je nutne si uvedomit,ze podporujeme lecive konopi,nikoliv lecive konopi DD
předseda Pirátů
ivan.bartos@pirati.cz
+420603415378
Republikové předsednictvo

Příspěvky: 5535
Registrován: 11 čer 2009, 08:44
Bydliště: U Botiče 1390/3, Praha 4 - Michle, 14000
Dal poděkování: 2441 krát
Dostal poděkování: 8710 krát
·      

Re: Dušan Dvořák

Příspěvekod Ivan Bartos » 10 led 2011, 08:59
Ladislav Kosina 06 leden v 1:18 Nahlásit
Zdravím pane Bartoš,

chtěl bych Vás poprosit o několik desítek minut k pročtení pár dokumentů a vytvoření vlastního názoru na danou skutečnost. Rád bych tímto i ochránil dobré jméno celé ČPS.

http://www.free-grower.cz/viewtopic.php ... 1173#p9688

http://www.free-grower.cz/viewtopic.php?f=57&t=1202 originál je zde: http://www.tdz-online.eu/akce/dekujeme-bushko

Kde je celý problém? Napsal jsem panu Petru Kodymovi (onkologickému pacientovi) zda by ode mě nepotřeboval nějakou pomoc. Chtěl jsem ho zaopatřit dostupnou léčbou, vše bezištnou cestou. Můj email byl přeposlán bohužel panu Dvořákovi, zřejmě v rozhořčení nebo nepochopení pana Kodyma (vzhledem k malé odbornosti celé společnosti KJL - jelikož jejich léčba výtažkem při perorální aplikaci není nejvhodnější. Má nízkou biologickou dostupnost, než-li u sublinguální aplikace). Na moji pomoc přišla odpověď. Pan Dušan Dvořák mi začal vyhrožovat a vydírat soudy, chovat se jako dítě, kterému někdo ukradl hračku. Do celé věci se zapojila Bushka Bryndová, která se mě zastala a to i pan Jiří Stuna. V rozčílení začal pan Dušan Dvořák vydírat a špinit o to víc. Teď vyhrožuje nejen mě, ale i Bushce Bryndové. Odeslal dopis, kde figuruje mé jméno na policii ČR, že ho paní Bryndová veřejně na fóru pomlouvá. Což je holý nesmysl.

citace od pana Dvořáka:

"Kromě filmových návodů k domácí výrobě konopných drog dle postupů jmenovaného Ladislava Kosiny, při kterých hrozí občanům těžké ublížení na zdraví způsobené výbuchem, jak např. na webu http://www.free-grower.cz/ uváděného tzv.BioSativexu, jmenovaný Ladislav Kosina konopné drogy zpracovává a obchoduje, což je z webu a diskusí patrné. Neodborné podávání konopných drog může rovněž způsobit vážné poškození zdraví.
Na web http://www.free-grower.cz/ je potřebné se nejprve zaregistrovat, teprve poté je možné uvedené informace získat a zadokumentovat."

Víme všichni dobře jaká je legislativa a víme také velice dobře, že žádné LeLe se nekonalo. Tím co pan Dušan Dvořák napsal, poškozuje nejen mé jméno (to vem už čert), ale poškozuje nemocné, kteří u mě hledají bezištnou pomoc v léčbě konopím! Vším tímto jednáním poškozuje i sám sebe, nikdo s ním už teď nechce mít co dočinění. Natož jakkoliv spolupracovat. Jde nám o stejnou věc?! Jak vidno někomu jde jenom o umocňování sebe sama, o moc a zisk!

Možná Vás to celé nezajímá, ale rád bych abyste jako předseda ČPS byl v obraze o jednání člověka, který se jinak tváří a jinak doopravdy jedná.

Díky za diskrétnost!

Ladislav Kosina

Výhružky o trestním stíhání mé osoby od Mgr. Dušana Dvořáka
www.free-grower.cz
Free-Grower.cz - Zobrazit téma - Výhružky o trestním stíhání mé osoby od Mgr. Dušana Dvořáka

A moje odpověď
Dobrý den pane Kosina. Děkuji za informaci. Konzultujeme tuto situaci v předsednictvu strany. S podobným problémem se totiž na nás obrátila i Bushka (konrétně na mého místopředsedu p. Šoukala). Je to ošemetné téma. Doufám, že se, pokud to bude třeba, mohu na Vás obrátit s žádostí o případné další upřesnění. O našich závěrech Vás jistě budu informovat. Hezký začátek nového týdne. Ivan
předseda Pirátů
ivan.bartos@pirati.cz
+420603415378
Republikové předsednictvo

Příspěvky: 5535
Registrován: 11 čer 2009, 08:44
Bydliště: U Botiče 1390/3, Praha 4 - Michle, 14000
Dal poděkování: 2441 krát
Dostal poděkování: 8710 krát
·      

Re: Dušan Dvořák

Příspěvekod Martin Broz » 10 led 2011, 16:09
Hele. Neprijde vam, ze jsou posahany jeste vic nez my?
Voni se hadaj jak maly decka, kterejm prestalo stacit piskoviste a dochazej jim i babovicky.

Tyhle debaty kdo koho udal, nebo co kdo prasknul, pripadne co si kdo o kom mysli, sou napikacu
Pravdu uz se koukam nedozvime. Ja to teda vysetrovat nebudu.

Nevim jak vy, ale ja tomu konopi vlastne vubec nerozumim a o huleni vim jen to ze mi to nedela vubec dobrotu na hlavu.
Vzhledem k tomu, ze to seriozne zkoumaj vsude jinde, jen ne u nas a jeste i ti co se o to snazi se hadaj, to vypada na peknou blamaz.

Aby nekdo prostrednictvim piratske strany resil vzajmene neshody vznikajiciho konopneho prumyslu, to uz je silny kaficko.

V tomhle smyslu bych vsechny dotcene informoval.
Jde nam o zmenu zakonu a stop represi, ale svoje osobni rozpory at si resej sami a piraty at do toho laskave netahaj, jestli nechtej zesmesnit krome sebe i tu malou podporu, ktere se jim zatim z nasich skromnych pozic dostava.
Příznivec Pirátů – Středočeský kraj

Příspěvky: 9114
Registrován: 08 črc 2009, 11:40
Bydliště: Internet
Dal poděkování: 1635 krát
Dostal poděkování: 5543 krát
·      
·      

Dušan Dvořák - předsedům stran (náklady právníka)

Příspěvekod Ivan Bartos » 21 lis 2013, 08:20
?
Strana zelených Česká pirátská strana Strana svobodných občanů

Vážený pane přesedo
Obracím se vaši stranu, neboť má problematiku racionálního řešení zločiny plodící prohibice (nejen) konopí v programu a žádám Vás laskavě o podporu.

Jsem prvním Evropanem, jehož stížnost pro porušení Úmluvy za trestání šlechtění, pěstování, zpracování a používání konopí k léčbě a výzkumu přijal Evropský soud pro lidská práva jako právně přípustnou, viz http://esplp.blogspot.cz/ Rozhodnutí ESLP bude mít platnost pro všechny Evropany.

Za stejné jednání jako ve stížnosti ESLP jsem byl opakovaně obviněn a čelil jsem řadě dalších obvinění za zpřístupnění konopí občanům. Další obvinění (celkem 8 obvinění od roku 2009), nyní za vydávání konopí nemocným v Edukativní konopné klinice, kterou jsem založil, policie právě připravuje. Tato obvinění teprve budou předmětem dalších stížností ESLP, neboť mi rovněž i ústavní soud zapřel možnost se bránit soudně. Skutečným důvodem strachu státních orgánů mne soudit je doložení právní neplatnosti zákona o návykových látkách, a tedy hrozba miliardových výdajů na náhradách škod ze státního rozpočtu, stručně viz dodatek ESLP ze 17.listopadu 2013, bod 4.

Od roku 2000 marně žádám MZ ČR o vydání povolení k pěstování konopí k léčbě a výzkumu a dávám opakovaně legislativní návrhy. 17.listopadu 2013 jsme s kolegy a přáteli poslancům horní a dolní komory Parlamentu ČR zaslali další návrh, jak situaci civilizovaně vyřešit již v příštím roce, viz http://konopi2014.blogspot.cz/

Do výzkumu „Konopí je lék“ investovala naše rodina mnoho milionů korun, policie vše zničila a zkonfiskovala. V současné době jsem v invalidním důchodu a na základě rozhodnutí MPSV ČR mám zakázáno pracovat a využívat jakýchkoliv podpor aktivní politiky zaměstnanosti.

Obracím se proto na vaši stranu, zda byste z příspěvku z voleb nepodpořili mé právní spory. Podle propočtu, který jsem si v této věci dělal a zkušeností z dosavadních nákladů jde o cca 50 tis. Kč, protože již máme klíčovou právní argumentaci a důkazy hotovy. Vše by bylo hrazeno zpětně pod doložení faktur právníkům a soudním znalcům. Kvůli transparentnosti celé věci píši společně všem stranám, které mají danou agendu v programu.

Děkuji za vyjádření a zájem a jsem s pozdravem

Dušan Dvořák
V Olomouci 20.listopadu 2013

PS: Reference na mou odbornou činnost jsou obsaženy v příloze dodatku stížnosti ESLP číslo 2 a 5 na http://esplp.blogspot.cz/
předseda Pirátů
ivan.bartos@pirati.cz
+420603415378


Za tento příspěvek dostal jeho autor Ivan Bartos 2 poděkování od:
Republikové předsednictvo

Příspěvky: 5535
Registrován: 11 čer 2009, 08:44
Bydliště: U Botiče 1390/3, Praha 4 - Michle, 14000
Dal poděkování: 2441 krát
Dostal poděkování: 8710 krát
·      

Re: Dušan Dvořák - předsedům stran (náklady právníka)

Příspěvekod Ivan Bartos » 30 pro 2013, 15:45
Bump!
předseda Pirátů
ivan.bartos@pirati.cz
+420603415378


Za tento příspěvek dostal jeho autor Ivan Bartos poděkování od:
Republikové předsednictvo

Příspěvky: 5535
Registrován: 11 čer 2009, 08:44
Bydliště: U Botiče 1390/3, Praha 4 - Michle, 14000
Dal poděkování: 2441 krát
Dostal poděkování: 8710 krát
·      

Re: Dušan Dvořák - předsedům stran (náklady právníka)

Příspěvekod Ivan Bartos » 31 pro 2013, 07:13
Vzhledem k tomu, že to nidko z RP neřeší, vytáhl to JK na úroveň RV :-)to je slang co.
Moje vyjádření je zde:
https://forum.pirati.cz/podatelna-republikoveho-vyboru-f433/pravni-naklady-sporu-dusana-dvoraka-t20666.html#p271682
Jsem proti.
předseda Pirátů
ivan.bartos@pirati.cz
+420603415378
Republikové předsednictvo

Příspěvky: 5535
Registrován: 11 čer 2009, 08:44
Bydliště: U Botiče 1390/3, Praha 4 - Michle, 14000
Dal poděkování: 2441 krát
Dostal poděkování: 8710 krát
·      

Re: Dušan Dvořák - předsedům stran (náklady právníka)

Příspěvekod Janka Michailidu » 29 led 2014, 18:47
Dušan Dvořák píše:Serte na moji podporu, seženu si prachy jinde. Když se Piráti nerozhodnou po 3 měsících odpovědět, at jdou do prdele. Daleko závažnější skutečnosti však jsou, že od roku 2011 Piráti zcela cíleně sabotují šíření pravdivých informací o tom, že máme neplatné a neučinné zákony a tedy že je dávno zlegalizováno, že ČR šetřila Evropská komise, že jsou 4 právně příspustné stížnosti u ESLP atd. To mi připomíná žvanění Zelených, kteří pro to nikdy nic neudělali a jen si na tomto tématu děali lživé PR.


ten člověk mě začíná mírně štvát -.-
magnetoskopová hlava
zwitterObrázekion

Obrázek


Za tento příspěvek dostal jeho autor Janka Michailidu poděkování od:
Republikové předsednictvo

Příspěvky: 380
Registrován: 21 dub 2012, 18:19
Dal poděkování: 537 krát
Dostal poděkování: 820 krát

Re: Dušan Dvořák - předsedům stran (náklady právníka)

Příspěvekod Michal Havranek » 29 led 2014, 21:42
Hmm on po nás chtěl 20k, aby se mohl soudit o to jestli je svéprávný (on je asi zbaven svéprávnosti), na ten soud pro EU až potom. Píše o nás jaký jsme lháři a že z konopí si chceme dělat jen bussines.

takže ať si trhne nohou.


Za tento příspěvek dostal jeho autor Michal Havranek poděkování od:
Republikové předsednictvo

Příspěvky: 1177
Registrován: 21 úno 2012, 19:27
Bydliště: Krupka
Dal poděkování: 876 krát
Dostal poděkování: 1556 krát


Re: Právní náklady sporu Dušana Dvořáka u ESLP

Příspěvekod Ivan Bartos » 31 pro 2013, 06:40
Sice nejsem RV, ale za sebe jsem proti. Nejsem zadny moralni arbitr, ale Dusan (a klidne bych mohl rict i Buska a dalsi) prekracuji hranici, kterou ja nejsem schopen tolerovat. V pripade Dusana pak slo napriklad o udani jinych pestitelu PCR. Navic je v rozpoctu na pravni sluzby 2014 dedikovano cca 200k a 150k na Dusana by to zruinovalo. Az nebudu pouze na telefonu, napisi to i do toho RP vlakna.
EDIT: Každopádně, pokud bychom reálně zvažovali proplacení soudních nákladů, jednal bych pouze s právníky neb na Dušana není spolehnutí a je třeba brát v potaz i mediální aspekt. Za sebe bych to viděl tak, že pomoci člověku v nouzi s proplacením právních služeb je OK. Medializovat pomoc Dušanovi však not OK.
Věřím, že Piráti, kteří mají již v této oblati zkušenost, můj postoj pochopí.
předseda Pirátů
ivan.bartos@pirati.cz
+420603415378


Za tento příspěvek dostal jeho autor Ivan Bartos 10 poděkování od:
Republikové předsednictvo

Příspěvky: 5535
Registrován: 11 čer 2009, 08:44
Bydliště: U Botiče 1390/3, Praha 4 - Michle, 14000
Dal poděkování: 2441 krát
Dostal poděkování: 8710 krát
·      


Re: Právní náklady sporu Dušana Dvořáka u ESLP

Příspěvekod Jiri Kaderavek » 31 pro 2013, 07:36
Já to vnímám tak, že příznivý výrok ESLP by nás postrčil dopředu. Osobu Dušana hodnotit nechci, jako každá významná persona vyvažuje klady nějakými zápory. Líbí se my myšlenka vstoupit v jednání přímo s jeho právníky.
Zakladatel České pirátské strany


Za tento příspěvek dostal jeho autor Jiri Kaderavek 6 poděkování od:
Republikový výbor

Příspěvky: 7417
Registrován: 21 dub 2009, 11:58
Dal poděkování: 2332 krát
Dostal poděkování: 5980 krát
·      


Re: Právní náklady sporu Dušana Dvořáka u ESLP

Příspěvekod Vojtech Pikal » 31 pro 2013, 10:15
Než o tom budeme jako RV jednat(jako o schválení vyjímečného zcizení), asi by to chtělo vyjasnit komu se co zcizuje - tedy uložit RP o této věci jednat a předložit nějaký návrh.
To jen k vyjasnění.
aktuálně má RV 25 členů, tzn. pro svolání je třeba podpory 5(+) členů, nebo žádosti příslušného garanta.
Vedoucí AO, člen ZO, předsedající CF a RV a co-chairmam of PPI. OFFTOPIC
Tel: 776635258 Mumble statusObrázek


Za tento příspěvek dostal jeho autor Vojtech Pikal poděkování od:
Vedoucí administrativního odboru

Příspěvky: 7490
Registrován: 19 srp 2010, 22:45
Bydliště: Denisova, Olomouc
Dal poděkování: 8786 krát
Dostal poděkování: 7323 krát


Re: Právní náklady sporu Dušana Dvořáka u ESLP

Příspěvekod Zdenek Stepanek » 31 pro 2013, 10:28
Myslím, že ještě před jakýmkoliv rozhodováním by měl být někdo, kdo z Dušana vytáhne víc informací. Např. nevíme, zda po nás chce 16 000Kč, 50 000Kč nebo 150 000Kč (jak psal Ivan). Líbí se mi z toho Dušana taktně vynechat, jelikož je to poněkud nebezpečnej člověk. Ale úspěch toho soudu by nám hodně pomohl i bez Dušana.
Nerušit, porušuju kopírovací monopol EMI Music...

Zdeněk Štěpánek, 776 189 619
„Stát vypíše nové daně, - Čech se bude dříti na ně,
Neb mu brání mozku lenost - vidět svoji zotročenost..“
F. Gellner


Za tento příspěvek dostal jeho autor Zdenek Stepanek 2 poděkování od:
Republikový výbor

Příspěvky: 2863
Registrován: 25 črc 2009, 21:46
Bydliště: Varnsdorf
Dal poděkování: 1192 krát
Dostal poděkování: 2400 krát


Re: Právní náklady sporu Dušana Dvořáka u ESLP

Příspěvekod Jiri Janecka » 31 pro 2013, 10:47
Pravdou je, že velmi často jsou zásadní rozhodnutí vydávána v kauzách osob, od nichž by pes kůrku nevzal. Takže osobní hodnocení stěžovatele bych zcela vynechal. Osobně o něm slyším prvně, stejně jako ESLP a pravděpodobně kdokoliv jiný, kdo se tomu nevěnuje.
Ačkoliv nejsem specialista na evropské právo, určité známosti se stěžovateli k ESLP mám a fakt je ten, že hranici přijatelnosti stížnosti překročí tak 20 % stěžovatelů.
osobně se mi jeví nejdůležitější:
9) Na základě svého působení je stěžovatel obecně uznán dotčenou českou veřejností, což dokazuje, že v případě stěžovatele nejde o dealerství drog. Uvedené skutečnosti nebyly nijak zpochybněny českými soudy, ovšem byly shledány s ohledem na českou právní úpravu za irelevantní z hlediska trestního práva.

57) Pokud již Soud v rámci čl. 8 Úmluvy uznal osobní autonomii člověka sám rozhodnout o ukončení svého života (rozhodnutí Pretty, body 61 až 67) znamená to a fortiori, že je také tímto ustanovením Úmluvy v zásadě garantována svobodná volba každé osoby, pro jaké léčebné (a případně paliativní) prostředky se rozhodne.
58) Samotná konzumace konopí za léčebnými účely a tím i pěstování konopí nemocnými za těmito účely tak a priori jednoznačně spadají pod právo na respektování soukromého života dle čl. 8 Úmluvy.

Proto bych se přimlouval, abychom do kauzy zainvestovali. Samozřejmě je potřeba podržet si kontrolu nad tím, za co ty peníze budou utraceny. Stěžovateli bylo uloženo ještě spousta povinností. Navíc si myslím, že peníze by nemusely jít z kapitoly právní zastoupení (tu chápu jako pro naše kauzy), ale z obecně prospěšné činnosti - Samotná konzumace konopí za léčebnými účely a tím i pěstování konopí nemocnými za těmito účely tak a priori jednoznačně spadají pod právo na respektování soukromého života dle čl. 8 Úmluvy.


Za tento příspěvek dostal jeho autor Jiri Janecka 10 poděkování od:
Člen KS Středočeský kraj

Příspěvky: 402
Registrován: 13 dub 2012, 20:57
Bydliště: Za Parkem 866, 252 29 Dobřichovice
Dal poděkování: 35 krát
Dostal poděkování: 609 krát


Re: Právní náklady sporu Dušana Dvořáka u ESLP

Příspěvekod Michal Havranek » 31 pro 2013, 10:51
Republikové předsednictvo

Příspěvky: 1177
Registrován: 21 úno 2012, 19:27
Bydliště: Krupka
Dal poděkování: 876 krát
Dostal poděkování: 1556 krát


Re: Právní náklady sporu Dušana Dvořáka u ESLP

Příspěvekod Ivan Bartos » 31 pro 2013, 10:55
Kdo neví, tak uspořádejte mumble a já vám dám brýfing :-)
předseda Pirátů
ivan.bartos@pirati.cz
+420603415378


Za tento příspěvek dostal jeho autor Ivan Bartos poděkování od:
Republikové předsednictvo

Příspěvky: 5535
Registrován: 11 čer 2009, 08:44
Bydliště: U Botiče 1390/3, Praha 4 - Michle, 14000
Dal poděkování: 2441 krát
Dostal poděkování: 8710 krát
·      

Re: Právní náklady sporu Dušana Dvořáka u ESLP

Příspěvekod Ondrej Kallasch » 09 led 2014, 00:07
Nevím zda jakožto člen RV zvolený až nyní nedávno mám co povídat do tohoto podání, ale za sebe říkám, že s dušanovou osobou ve spojení s piráty opravdu nechci mít nic společného.
Předsedající CF, Jednatel RV
Telefon: 720474822 ondrej.kallasch@pirati.cz
Jednatel republikového výboru

Příspěvky: 1555
Registrován: 02 říj 2010, 12:37
Bydliště: Pod Markétou 82, Praha 10 - Hájek
Dal poděkování: 2097 krát
Dostal poděkování: 1475 krát