JUDr. Karel Vaňhara a zajištění pohledávky soudním znalcem MUDr. Radkem Matlachem a právní argumentace expertem práva OSN, EU a ČR Dušanem Dvořákem, MMCA


  • Pohledávka jako nepeněžitý vklad – najdete ZDE   
a dále 


Tyršův dům

Příjezd zásobovacích vozidel k Michnově paláci – Tyršův dům je jedině možný z křižovatky ul. Újezd - Vítězná (pokračování mostu Legií od Národního divadla) směrem k Malostranskému náměstí. Pak zabočit doprava do ul. Karmelitská,  po několika metrech doprava do ul. Harantova, pak kolem Ministerstva kultury ( Maltézské nám.)  mírným pravým obloukem do ul. Nosticova, těsně před jejím koncem ( cca 30 m) vlevo vjezd do areálu Tyršova domu.  Zpáteční cesta je stejnou cestou, za závorou prudce doleva ul. Nosticovou a cca po 50 metrech prudce doprava do ul. Hellichova. 

Po vyložení nákladu u vchodu Tyršova domu je nutné uvolnit tento prostor a zaparkovat na asfaltové ploše uprostřed běžecké dráhy – v Tyršově domě nejsme sami, jeho ostatní části jsou také v provozu.

Ostatní, kteří nepotřebují automobil, mají vstup z ulice Újezd (po ní jezdí tramvaj) vstupem v blízkosti ul. Všehrdova přes zamřížovaná vrata a parkově upravený předprostor vlastního (vedlejšího) vstupu do budovy.


Doporučené trasy pro průjezd Prahou:


Směr od Teplic a Mělníka

Z dálnice D8  (dále pokračování jako silnice R8)  stále po ní ul. Cínovecká, Liberecká, v Holešovičkách přes most Barikádníků (Trojský) dále ul. Argentinská, za viaduktem na Nábřeží kpt.  Jaroše,  rovně přes křižovatku  u Letenského tunelu, přímo na Nábřeží Eduarda Beneše, odbočit  vlevo na Čechův most, za ním vpravo po Dvořákově nábřeží – jednosměrné  vyústění na tram. koleje vpravo a po nich stále přímo (ul. 17. listopadu, Křižovnická, Smetanovo nábřeží). Na křižovatce u Národního divadla doprava na most Legií a ul. Vítěznou na křižovatku Újezd.



Směr od Mladé Boleslavi, Hradce Králové

pokračováním po okruhu, od Kolína, Uhřiněvsi, Brna, Benešova – stará, z Modřan, od Strakonic najetím na okruh až na Barrandovský most, za ním opatrně vpravo (průplet 4 pruhů) po Strakonické, po Hořejším nábřeží, pod Palackým mostem mírně odbočit vpravo a podjet Jiráskův most, dále po Janáčkově nábřeží až na konec a na kolejích odbočit vlevo do ul. Vítězná.



Směr od Plzně, Karlových Varů, Kladna

po okruhu až na Barrandovský most, dále Strakonická – viz předchozí.



n e b o



možno jet po (najet na D5) –  ul. Rozvadovská spojka, dále po ul. Bucherova, Radlická, Ostrovského, Vltavská a na konci vlevo na Hořejší nábřeží a dále viz předchozí.





c) MUDr. Radek Matlach